Clădire în prag de inaugurare, la Spitalul TBC

Clădire în prag de inaugurare, la Spitalul TBC
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La Spitalul de Pneumoftiziologie a fost finalizată o clădire modernă, cu spaţii separate pentru pregătirea hranei, recepţia şi depozitarea alimentelor, echipamente noi de gătit, sală de mese și tot ceea ce este necesar pentru o bucătărie de spital, investiție a Consiliului Județean (CJ) Galați, cu o valoare de peste șase milioane de lei.

Conform președintelui CJ, Costel Fotea, "echipamentele necesare pregătirii hranei (maşini de gătit, dispozitive de gătit pe bază de abur, roboți profesionali de bucătărie sau mașină industrială de spălat) sunt în plin proces de instalare. Mare parte din aparatele de gătit nici măcar nu existau în dotarea vechii bucătării, care funcționa într-un spațiu impropriu și într-o clădire degradată. De asemenea, în noua clădire au fost realizate și două săli de curs, cu intrare separată, pentru studenții de la Facultatea de Medicină".

Potrivit aceleiași surse, în aceste zile se fac ultimele lucrări și amenajări interioare, astfel încât pacienții să beneficieze cât mai curând de noul spațiu.

Citit 1706 ori Ultima modificare Duminică, 24 Aprilie 2022 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.