Vasile Blaga, din nou pe dig

Vasile Blaga, din nou pe dig
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ministrul a fost interpelat de aruncătorul de ouă în premier,  Marian Popa *

Deşi atmosfera era destul de relaxată ieri, în privinţa nivelului Dunării, care, cuminţică, îşi vedea de treaba ei şi scădea încontinuu, digul de apărare a fost călcat iar în picioare de o oficialitate: ministrul de interne Vasile Blaga.  După o scurtă inspecţie, ministrul i-a asigurat din nou pe gălăţeni că nu mai este cazul să stea în tensiune, că nu se vor inunda.

„Cât priveşte Galaţiul, este sută la sută clar că nu vom mai avea probleme deosebite şi că nici într-un caz nu se va depăşi cota de 680 de cm”, ne-a liniştit ministrul Blaga, adăugând că astăzi va fi din nou prezent la Galaţi, alături de comisarul european pentru gestionarea catastrofelor naturale, Kristalina Georgieva.

În finalul vizitei, Vasile Blaga a fost oprit în loc de ţărănistul Marian Popa (FOTO), care, sâmbăta trecută, a aruncat cu ouă în premierul Emil Boc.

Marian Popa, cu o etichetă galbenă lipită pe buze, s-a prezentat în faţa ministrului spunându-i că „protestul este ultraj în România” – aluzie la faptul că i s-a întocmit dosar penal pentru ultraj, după ce a aruncat cu ouă în premier. 

„Nu vă înţelege nimeni, pentru că aţi dispărut de mult din Parlament... Păcat că faceţi politică aici şi nu la partid…”, i-a răspuns, tăios, Blaga, la câteva replici, după care a plecat.

În urmă-i, Marian Popa a spus: „Am auzit că s-a sesizat poliţia pentru ultraj. Vreau să fiu condamnat politic. Nu e nicio nenorocire, Coposu a făcut zeci de ani de puşcărie…”.

Ţărănistul spune că „după episodul cu  ouăle îmi bâzâie telefonul, pentru că este ascultat” şi că, dacă va fi condamnat la închisoare pentru ultraj, „o să-mi fac datoria faţă de penitenciar”.

Citit 1185 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.