Prea multă suferinţă, la doar 23 de ani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Respins de familie şi iubită, un student de excepţie a încercat să-şi pună capăt zilelor * A fost la doar un pas să reuşească * O poveste cutremurătoare despre ambiţie, succes, singurătate şi disperare *

A învăţat să lupte cu viaţa de mic şi tocmai când găsise drumul spre afirmare, o durere insuportabilă aproape că i-a retezat aripile. Vorbim despre un gălăţean de 23 de ani, despre care cei care l-au avut în grijă de mic au numai cuvinte de laudă.

Se aşteptau să-l vadă realizat, cât de curând. Au aflat probabil cu durere că marţi seara a încercat să-şi ia viaţa şi a fost la un pas să reuşească. Detalii ne-a oferit purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi, Tania Calcan.

„Tânărul a trecut prin mai multe centre de plasament. Îşi cunoaşte mama şi a încercat o reconciliere cu familia de mai multe ori. Mama l-a respins. Era student la Facultatea de Arte Plastice şi Decorative din Cluj şi avea numai note de 9 şi 10. Toată viaţa lui era practic acolo, unde locuia la cămin”.

„La noi locuia într-o casă de tip familial – un apartament cu 4 camere – când se întorcea cu diverse treburi. Asta este singura dată când s-a întors în vacanţă. Tentativa de suicid se datorează unei decepţii în dragoste”, a precizat Tania Calcan. Din câte am înţeles, tânărul nu a creat niciodată probleme în centrele de plasament în care a crescut. 

E greu de spus acum ce a fost în sufletul tânărului, atunci când s-a dus în baie cu gândul de a-şi încheia socotelile cu viaţa. Poată că durerea atâtor respingeri suferite până la o vârstă încă fragedă l-a îngenuncheat. Colegii au fost cei care l-au găsit, într-o baltă de sânge.

„Tânărul îşi provocase tăieturi severe la nivelul gâtului şi toracelui. Nivelul tensiunii arteriale nu putea fi stabilit, iar starea sa era foarte gravă. Adus la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, a ajuns direct pe masa de operaţii”, a precizat şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.  

Poate că până la urmă tânărul despre care vă scriem îşi va reveni complet şi va reuşi să găsească un mod de a învinge durerile care îi chinuie sufletul. La 23 de ani, are în faţă o viaţă frumoasă, cu sau fără mama şi iubita care nu l-au vrut.  

Citit 1426 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.