Maria Cristina Crăciun, locul 1 la „Mamaia Copiilor”

Maria Cristina Crăciun,  locul 1 la „Mamaia Copiilor”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Copilul nostru -  Maria Cristina Crăciun - a mai adăugat în palmaresul său un premiu care-i lipsea: Locul I la Festivalul Concurs „Mamaia Copiilor”, ediţia 2010, grupa a II-a de vârstă.

Maria Crăciun, în vârstă de zece ani, s-a calificat la amintitul festival cu nota cea mai mare şi a evoluat pe scenă în ultima zi, urcând tot ultima pe scenă.

Maria a depăşit emoţiile fireşti şi presiunea unei astfel de competiţii muzicale, iar Dumnezeu a ajutat-o să respecte ţinuta cu care ne-a obişnuit până acum, urcând pe prima treaptă a podiumului.

Maria noastră a avut o ţinută scenică ireproşabilă, pornind de la vestimentaţia decentă şi până la sensibila interpretare a frumosului cântec „Mama”, pe versurile poetului Grigore Vieru, muzica Nicolae Caragia.

Nu acelaşi lucru  putem spune  despre toţi concurenţii; am văzut mult prea multe paiete şi pene în vestimentaţia unor copii de vârstă fragedă, de 6-7-8 ani, care, completate de gesturi incompatibile cu vârsta nu au făcut decât să estompeze eticheta acestui festival care trece drept cel mai important din România.

Datorită unor probleme de sonorizare, Maria nu a mai reuşit să anunţe faptul că dedică acest premiul regretatului Aurel Manolache, cel care a iniţiat acest concurs naţional şi care şi-a pus amprenta asupra carierei multor artişti”, ne-a spus doamna Cătălina Crăciun, mama Mariei, cea care a însoţit-o pe mica-marea noastră interpretă la Mamaia în aceste zile. 

„A fost primul an fără domnul Aurel Manolache şi îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-l aibă în pază...”.

Felicitări Mariei Crăciun, cât şi întregii echipe din care nu lipsesc creatoarea Dana Doroftei, profesoara Aurelia Vaida  din Focşani şi compozitorul Nicolae Caragia.

Rezultatul este al tuturor, dar şi al acestei familii gălăţene în care creşte Maria Crăciun, familie care face uneori eforturi supraomeneşti pentru a îndrepta paşii Mariei spre lumea cântecului, spre o lume a frumosului şi a armoniei.

Înspre frumos şi armonie îmbie vocea Mariei, atunci când cântă „Mama” sau oricare alt cântec...

Citit 2984 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.