Se distribuie voucherele sociale pentru 45.000 de gălățeni

Se distribuie voucherele sociale pentru 45.000 de gălățeni
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Luni, 18 iulie, poștașii gălățeni au început distribuirea voucherelor sociale de 250 de lei pentru cei 45.383 de pensionari beneficiari, ca măsură de ajutor pentru achiziția de produse alimentare, în cadrul programului guvernamental "Sprijin pentru România". "Sperăm ca miercuri, cel mai târziu joi, să finalizăm distribuirea lor. Sunt multe persoane care nu mai locuiesc la adresele de pe trimiteri, dar toți aceștia, precum și cei care nu sunt acasă atunci când vine factorul poștal își pot ridica plicurile cu cardul și codul PIN de la oficiul poștal de care aparțin", ne-a declarat Anișoara Neculai, directorul Sucursalei Galați a Companiei Naționale Poșta Română.

Reamintim, voucherele sociale în valoare de 250 de lei vor fi încărcate pe carduri o dată la două luni, până la sfârșitul anului, și sunt valabile 12 luni de la data încărcării lor. De pe carduri nu pot fi retrase sume de bani, ele pot fi folosite numai pentru achiziționarea de produse alimentare sau mese calde de la operatorii economici parteneri.

În județul Galați există aproximativ 260 de magazine în care pot fi folosite cardurile, dintre care 113 sunt în municipiul Galați. Printre acestea se regăsesc punctele de lucru ale rețelelor Profi, Penny Market, Saltempo, La Doi Pași, dar și magazinele McDonald’s, KFC, Karina, Alex, Oceania, Matrioșca EM, Peneș Curcanu, Vascar, Gourmand, Ana & Cornel, Bunelu Factory, Gugoașe SNC, Leinand Magazin, Oaniprod Market, Panideal, Sunforlive Fresh Aliment, XXL etc.

Citit 2510 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Iulie 2022 08:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.