Croaziere internaționale pe Dunăre, cu nava unui armator din Galați

Croaziere internaționale pe Dunăre, cu nava unui armator din Galați
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Aproximativ 2.000 de turişti români sunt așteptați să meargă în acest an în croaziere internaţionale pe Dunăre, operate cu o navă românească, a declarat pentru news.ro Marius Crivţonencu, armatorul navei "MS Diana". Pasagerii pot admira zona spectaculoasă a Cazanelor, dar şi atracțiile turistice ale Serbiei şi Croaţiei, precum Belgrad, Novi Sad şi Vukovar.

"Am dorit să fac un proiect turistic pentru români, să vadă frumuseţile de pe malurile noastre şi ale ţărilor vecine de pe o navă de croazieră. Nu le poţi vedea dintr-o pensiune sau dintr-un hotel fix. Croaziera este un program activ, este o combinaţie de hotel, restaurant, excursie, drumeţie, eveniment, socializare, este un sejur complet, activ, oamenii se cunosc la îmbarcare şi apoi se împrietenesc. În fiecare zi descoperi lucruri şi locuri noi. Ne bazăm pe ideea tradiţiilor în porturile în care mergem, pe obiective turistice culturale. Consider croaziera trei în unu: faci şi turism, te şi relaxezi şi descoperi altfel natura", a precizat armatorul.

Acesta a explicat pentru sursa citată că este născut pe malurile fluviului, la Galaţi, familia şi părinţii sunt din Delta Dunării, iar bunicul său - din Ismail (Ucraina).

Citit 5597 ori Ultima modificare Vineri, 29 Iulie 2022 07:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.