Ce părere au gălățenii despre Grădina Botanică

Ce părere au gălățenii despre Grădina Botanică
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Galați este unul dintre cele mai populare locuri din oraș. Părinții aleg să își ducă copiii acolo, pentru a se bucura de natură și liniștea oferită de această atracție turistică.

Complexul Muzeal dispune și de o grădină botanică, ce oferă un spațiu generos de natură și vegetație. Pe lângă Grădina Botanică, muzeul cuprinde exponate cu toate tipurile de faună, acvarii cu diferite specii de pești, Planetariu şi Observator Astronomic, colecții impresionante de insecte, de mineralogie, grădina zoologică situată în Pădurea Gârboavele, dar şi un cinematograf 12D, care este atracția numărul 1 pentru copii.

George, 25 de ani, student: "Grădina Botanică este pentru mine unul dintre cele mai tari locuri din Galați. Vara, cel puțin, este o splendoare, datorită vegetației. Când intri în Grădină, simți efectiv că uiți de tot și te conectezi cu natura."

Filip, 46 de ani, inginer: "De fiecare dată când am timp, îmi iau familia și merg în Grădina Botanică. Simțim că uităm de toate grijile și ne unim cu natura. Din punctul meu de vedere, acest loc este printre cele mai bune investiții făcute de Consiliul Județean."

Adrian, 33 de ani, contabil: "Sincer, față de alte locuri prost amenajate din Galați, această grădină parcă dă un plus orașului. Sunt și imperfecțiuni, nimic de zis, pentru că nimic nu e perfect, dar față de alte locuri, acesta este mult mai bine amenajat."

Ioana, 55 de ani, salariată: "Iubesc acest loc, este plin de lucruri frumoase și chiar ai ce explora în Grădina Botanică. Copiii se pot bucura de natură și, cel mai important, învață specii noi de plante și de copaci. Din punctul meu de vedere, este printre primele atracții turistice din oraș."

Veronica, 68 de ani, pensionară: "Eu sunt o iubitoare de natură și acest loc chiar este sacru pentru natura din orașul nostru. Nu ai cum să te plictisești de acest loc, poți admira sumedenia de plante ce există în grădină, te poți duce în muzeu să înveți lucruri noi despre animale. Pe scurt, este locul perfect pentru a te recrea."

Citit 1120 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.