Beznă pe mai multe străzi din Galați, în toiul nopții

Beznă pe mai multe străzi din Galați, în toiul nopții
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În noaptea de duminică spre luni, 31 iulie/1 august, pe mai multe străzi din municipiul Galați a fost beznă. A fost o problemă a sistemului de iluminat public, din moment ce luminile în blocuri erau aprinse.

Acest lucru ne-a fost confirmat de Primăria Galați, luni dimineață. „Referitor la solicitarea dumneavoastră privind sistemul de iluminat public, vă comunicăm că este vorba despre o problemă de soft apărută la unele ceasuri de aprindere. S-a luat deja legătura cu producătorul și furnizorul acestor sisteme de aprindere, iar situația este în curs de soluționare”, ne-a transmis Biroul de presă al Primăriei.

Mai multe detalii am primit de la dispeceratul Flash Lighting Services, firma care asigură mentenanța sistemului public de iluminat din oraș. Am aflat că printre zonele în care a fost beznă pe străzi s-au numărat cartierele Micro 40 și I.C. Frimu, precum și străzile Traian, Regiment 11 Siret, Miron Costin, Alexandru cel Bun.

Remedierea problemelor de la ceasurile de aprindere era în desfășurare, luni, urmând ca până la sfârșitul zilei să se revină la normal.

Citit 3507 ori Ultima modificare Marți, 02 August 2022 06:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.