Galațiul, vizitat de o delegație britanică

Galațiul, vizitat de o delegație britanică
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Necesitatea construirii unor campusuri pentru refugiați, care să permită eliberarea blocului de locuințe sociale și a bazelor sportive, și reabilitarea Pieței Coventry, în vederea reactivării relației de înfrățire cu orașul Coventry au fost printre subiectele întâlnirii viceprimarului municipiului Galați, Sorin Enache, cu reprezentanții ambasadei britanice.
Galațiul a primit vizita reprezentanților ambasadei britanice: Ahmed Patel, șef Compartiment Strategii de Politică și Securitate Externă și Chris Frean - șef Diplomație Economică, anunță, într-o postare pe pagina sa publică de Facebook, viceprimarul Sorin Enache, care a dezvăluit subiectele discuțiilor purtate: „Am primit propuneri de ajutor financiar și logistic pentru îmbunătățirea condițiilor de acces și ședere a refugiaților. Am reiterat necesitatea construirii unor campusuri pentru refugiați, care să ne permită eliberarea blocului de locuințe sociale și a bazelor sportive. Ulterior, aceste campusuri ar putea fi folosite drept centre de urgență pentru persoane fără adăpost sau persoane în risc de excluziune socială. De asemenea, am primit propuneri pentru reabilitarea Pieței Coventry în vederea reactivării relației de înfrățire cu orașul Coventry și am prezentat și facilitățile oferite de dezvoltarea afacerilor în Zona Liberă și Parcul Industrial”.

Citit 1706 ori Ultima modificare Joi, 04 August 2022 07:11

1 comentariu

 • postat de carmen
  Joi, 04 August 2022 12:13
  195.32.91.***
  repede vin ca sa nu ii duca la ei in uk.....noi ce sa facem cu ei ...scoala costa ,toate costa ....tragenm linie si noi cu ce ramanem ::....si pe unde i ati plimbat ?pe unde erau bombe ecologice ,ca tot la noi in targ sunt si acelea ...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.