Ateliere pentru copii și concert Delia la Liberty Galați

Ateliere pentru copii și concert Delia la Liberty Galați
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Mii de angajați ai Liberty Galați și familiile acestora s-au bucurat de un concert susținut de superstarul român Delia la primul eveniment dedicat Zilei Familiei siderurgiștilor, din 2019 până în prezent. Siderurgiștii au sărbătorit, de asemenea, parteneriatul oficial cu Oțelul Galați, în prezența membrilor echipei care au vizitat pentru prima dată Combinatul.

Pe 6 august, Sanjeev Gupta, executive chairman al Liberty Steel Group, le-a urat bun venit celor aproape 3.000 de angajați și familiilor acestora, dar și autorităților naționale și locale, printre care și ministrul Economiei, Florin Spătaru, la primul eveniment dedicat familiei, organizat pe platforma siderurgică de la începutul pandemiei COVID-19. Familia Liberty și invitații săi au făcut un tur al pavilioanelor cu activități distractive, au vizitat principalele linii de producție și au asistat la spectacolele încheiate cu un concert live impresionant al Deliei. Evenimentul a fost moderat de Adrian Nartea, protagonistul unui cunoscut serial de televizune, iar copiii au fost răsfățați de trupa Coloricii. De asemenea, echipa Combinatului a avut ocazia să primească câteva dintre starurile clubului Oțelul Galați, în frunte cu antrenorul Dorinel Munteanu și managerul executiv al clubului, Cristi Munteanu, pentru a celebra parteneriatul recent anunțat.

Sanjeev Gupta le-a mulțumit tuturor angajaților printr-un discurs despre planurile de transformare GREENSTEEL care susțin compania siderurgică să producă oțel neutru în emisii de carbon până în 2030, declarând: “În business și acasă, familia este pe primul loc în viața mea. O zi în care toți membrii familiei noastre se pot întâlni și lega prietenii este nu doar distractivă, este esențială. Pentru că familia este sufletul societății și nucleul comunității din Galați. Eu și soția mea, Nicola, suntem foarte mândri să facem parte din comunitatea dumneavoastră. O comunitate care are atât de multe motive de mândrie și atât de multe motive de speranță pentru viitor.” 

Toată lumea s-a simţit bine, dar cei mai încântaţi au fost copiii, care au profitat din plin de ziua de sâmbătă.

Citit 5697 ori Ultima modificare Miercuri, 10 August 2022 02:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.