Mascaţii gălăţeni – campioni naţionali

Mascaţii gălăţeni – campioni naţionali
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Avem cel mai tare Serviciu de Intervenţii Rapide, ne asigură Dănuţ Lefter, comandantul Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, în cadrul conferinţei de presă susţinută ieri la sediul instituţiei. Argumentul suprem? „Subinspectorul Emil Cocu, comandantul Serviciului de Intervenţii Rapide, s-a întors de la competiţia rezervată ˝mascaţilor˝ cu locul întâi pe ţară”.

Să fii primul din 42 de echipaje – da, câte judeţe are România (plus un echipaj demonstrativ, al 43-lea) – nu este deloc de colo, spune şi subinspectorul Cocu.

Mai exact, cei şase mascaţi gălăţeni participanţi la concurs au mers la Bucureşti pe 30 şi 31 august, unde au parcurs câte două probe pe zi: „Accentul s-a pus pe detalii, pe atenţie, pe conlucrarea echipei, au fost trageri şi aplicarea de tactici speciale de intervenţii, inclusiv parcurgerea unui traseu alpin dificil. Cel mai mult a contat munca din spatele concursului, fără ea nu se putea face nimic”, încheie subinspectorul Cocu.

Gălăţeni, avem motive de mândrie. Nu mai vorbim de infractori – aceştia se pot simţi de-a dreptul mişcaţi când li se sparge uşa şi li se urlă „Nu mişca! Poliţia!”, de către un campion naţional.

Citit 3934 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.