Investiții în infrastructura rutieră din Pădurea Gârboavele

Investiții în infrastructura rutieră din Pădurea Gârboavele
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Conform președintelui Consiliului Județean (CJ) Galați, Costel Fotea, drumul de acces către unul dintre cele mai vizitate și apreciate locuri de agrement din județ a fost modernizat. "Este vorba despre drumul din Pădurea Gârboavele, folosit pentru accesul la Zoo, la Muzeul Satului sau la diferite zone special create pentru relaxare în aer liber. A fost amenajată parcarea din fața Grădinii Zoologice, au fost refăcute complet porțiunile cu piatră cubică ale drumului, s-a turnat asfalt nou pe alte tronsoane, s-au reabilitat podețele și sistemele de scurgere a apelor pluviale, s-a intervenit la nivelul fundației drumului și s-au montat indicatoare rutiere noi", a precizat vineri, 2 septembrie, președintele CJ, pe pagina de socializare. Valoarea lucrărilor s-a ridicat, în acest caz, la peste 1,9 milioane de lei, inclusiv TVA.

În plus, așa cum am arătat deja în paginile cotidianului nostru (https://www.viata-libera.ro/eveniment/187864-licitatie-pentru-modernizarea-drumului-spre-parc-aventura), în Pădurea Gârboavele se intenționează amenajarea unui alt drum de acces, de această dată către Parcul Aventura. Valoarea estimată a acestui contract se ridică la 1.445.795 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire este "cel mai bun raport calitate-preț". Ofertele constructorilor interesați sunt așteptate încă aproape trei săptămâni.

Citit 1690 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Septembrie 2022 07:35

2 comentarii

 • postat de Ion
  Sâmbătă, 03 Septembrie 2022 13:00
  213.233.88.***
  Semafoare, sens giratoriu, nu?
  Bine că n-a betonat!
  În locuri de picnic nu poate să investească, să pietruiască drumurile pentru că sunt prietenoase cu natura, trasee pentru biciclete?
  Uitați-vă pe afară, dar spre vest, să aveți idee cum se face?
  1
  0
  Raportează
 • postat de Mihnea
  Sâmbătă, 03 Septembrie 2022 09:51
  5.13.132.***
  Bine ca a venit toamna. Toata vara s-a folosit NUMAI drumul ocolitor care este vai de mama lui. Pacat ca nu este (in padure) si un service auto la calitatea drumului.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.