Deschidere festivă a cursurilor Universității "Dunărea de Jos"

Deschidere festivă a cursurilor Universității "Dunărea de Jos"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Deschiderea festivă a anului universitar 2022-2023  la Universitatea "Dunărea de Jos" Galați (UDJG) va avea loc luni, 3 octombrie, de la ora 12,00, la Teatrul Național de Operă și Operetă „N. Leonard” din Galați. Vor fi prezenți reprezentanți ai instituțiilor publice locale, județene și naționale și ai mediului socio-economic, parteneri UDJG, cadre didactice și de cercetare, dar mai ales studenți. Se vor adresa tinerilor care au ales să își construiască o carieră la Dunărea de Jos: prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați și prof. univ. dr. ing. Cătălin Fetecău, președintele Senatului Universitar, ÎPS Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, reprezentanții autorităților din Galați și Brăila și studenți din organizațiile studențești.

Acțiuni dedicate începutului de an vor avea loc și la Cahul, Comrat și Chișinău, extensiunile din Republica Moldova unde UDJG desfășoară programe de lucru, atât la licență, cât și la masterat. Astfel, tot luni, de la ora 14,00, o delegație a UDJG va vorbi tinerilor de la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” de la Cahul, iar de la 16,30 se va întâlni cu autorități, parteneri și studenți la Universitatea de Stat din Comrat. Deschiderea festivă a cursurilor de la Chișinău va avea loc pe 4 octombrie, la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport (ora 12,00), Universitatea Cooperatist Comercială din Moldova (ora 14,00) și Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”. 

Pentru buzoieni, deschiderea festivă va avea loc miercuri, 5 octombrie, de la ora 12,00, în sala de festivități a extensiunii Universității „Dunărea de Jos” din Galați la Buzău, aflată în Euro Campus.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați începe anul 2022-2023 cu peste 18.000 de cursanți și studenți înscriși la programele de studii de licență, masterat, doctorat, dar și la cursurile desfășurate prin DFCTT și U3A. Numărul bobocilor UDJG este în acest an de aproximativ 4.500.

Citit 1024 ori Ultima modificare Luni, 03 Octombrie 2022 08:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.