UPDATE. Femeia a fost găsită

UPDATE. Femeia a fost găsită
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE:

Femeie a fost găsită de polițiști intr-o stație pentru mijloace de transport în comun, din cartierul Țiglina 2.

Nu a fost victima vreunei infracțiuni. În cauză, a fost condusă la sediul Secției 2 Poliție Galați și urmează ca în scurt timp să fie redată familiei.


Femeie de 66 de ani, dispărută, este căutată de familie şi poliţie. Ați văzut-o? * O femeie, în vârstă de 66 ani, a plecat astăzi care a plecat astăzi, în jurul orei 12.00, din zona unui cabinet medical situat pe strada Saturn, în apropiere de o stație Peco, din municipiul Galați, și nu a mai revenit. Polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați de către un bărbat, din municipiul Galați, despre faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 12.00, soția sa, Costache Mihaila, de 66 ani, a plecat de la un cabinet medical, în timp ce acesta se afla la un consult, și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime - 1,60 metri, greutate - aproximativ 75 de kg, păr șaten, ochi albaștri. La momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu un blug de culoare albastră, o geacă gri, pantofi maro și pe cap purta o șapcă neagră. Persoana în cauză se află în grija soțului, având unele probleme de orientare. Când este întrebată cum se numește, aceasta se recomandă cu numele de Dogaru, nume purtat înaintea căsătoriei. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea acesteia, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Citit 1269 ori Ultima modificare Luni, 24 Octombrie 2022 23:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.