A murit medicul gălățean Călin Doboș! Chirurgul vedetelor și-a pierdut viața într-un teribil accident (FOTO)

A murit medicul gălățean Călin Doboș! Chirurgul vedetelor și-a pierdut viața într-un teribil accident (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)

Călin Doboș, esteticianul vedetelor, a murit miercuri, 26 octombrie, într-un accident cu motocicleta la urcarea pe Pasajul Basarab din București. Medicul, în vârstă de 48 de ani, a pierdut controlul motocicletei la urcarea pe podul Basarab, în momentul în care a încercat să facă o depășire. Acesta a lovit din greșeală bordura și a ricoșat în stâlp.

”La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe şoseaua Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul Poliției.

În 2020, Călin Doboș fusese condamnat la trei ani de închisoare pentru uciderea din culpă a unei paciente.

Citit 37192 ori Ultima modificare Luni, 29 Mai 2023 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.