Un spectacol care nu trebuie ratat, cu Adrian Nour

Un spectacol care nu trebuie ratat, cu Adrian Nour
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gulliver" îşi aşteaptă publicul vineri, 28 octombrie, de la ora 19,00, la spectacolul "Necuvinte", a cărui premieră a avut loc săptămâna trecută.

Viziunea regizorală a lui Adrian Nour, completată de propria performanță de excepție și de aportul actorilor Nicoleta Miru-Cosma, Andrei Ciugulea și Andrei Midișan, creionează o retrospectivă ”colorată” și amuzantă a lumii în care trăim, cu nenumăratele-i tipologii umane, paradigme culturale și alte cutume sociale. Astfel, "necuvintele" se țes cu imaginii vii, compoziții scenice surprinzătoare și secvențe emoționante ce contrastează puternic cu ritmuri muzicale antrenante și umor din plin. Sunt o provocare amuzantă, sensibilă, ce impresionează dincolo de cuvinte.

Spectacolul ”Necuvinte” ”vorbește” - aproape fără cuvinte - despre nevoia de apropiere de noi înșine, de lucrurile autentice, de ceea ce contează cu adevărat, deslușind, în limbajul sufletului, cu preaplin de inspirație, umor și sensibilitate plenitudinea unui mesaj atât de necesar și de actual.

"Necuvintele sunt gesturi simple, priviri, momente de liniște, imagini care reușesc să transmită mai mult decât o sută de cuvinte goale. Poate că doar prin necuvinte mai putem lupta împotriva «fast-life»-ului pe care îl trăim în fiecare zi, împotriva zgomotului, împotriva a tot ce ne ține departe de noi înșine. Pentru că «liniștea este începutul curățirii sufletului», spectacolul «Necuvinte» de la Teatrul pentru Copii și Tineret «Gulliver» te invită la tăcere, timp de o oră și jumătate, dezvăluind, cu umor și sensibilitate, realitatea ce ne înconjoară", scrie pe pagina evenimentului. 

 

Citit 348 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2022 11:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.