Cereri exclusiv online, pentru locuri de parcare rezidențiale

Cereri exclusiv online, pentru locuri de parcare rezidențiale
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Printr-un comunicat de presă, Primăria municipiului Galați informează că, în intervalul 30 octombrie – 8 noiembrie 2022, se pot încărca, exclusiv online, cererile pentru atribuirea unui loc de parcare în parcarea de domiciliu/reședință însoțite de documentele menționate în Regulamentul prevăzut în hotărârea Consiliului Local nr. 337/2021, pe platforma https://parcari.primariagalati.ro. Primăria precizează că solicitanții au posibilitatea modificării și completării documentelor până la finalizarea perioadei de depunere a documentelor.

„Foarte important de reținut este faptul că o cerere precompletată se descarcă, se printează, se semnează și apoi se reîncarcă însoțită de restul documentelor:

- copie B.I./C.I. din care să rezulte că solicitantul are domiciliul în zona/subzona arondată parcării;

- alte documente obligatorii: act de proprietate, act de donație sau moștenire, proces-verbal de adjudecare, hotărâre judecătorească; înscrisul privind proprietatea trebuie să fie depus în integralitate;

- copie certificat de înmatriculare a autovehiculului (sau dovada înlocuitoare a certificatului de înmatriculare valabilă la data depunerii cererii) deţinut în proprietate/folosinţă cu inspecția tehnică periodică (ITP) valabilă la data depunerii cererii;

- copie contract de leasing/contract de comodat/proces-verbal de predare-primire spre folosință a autovehiculului , întocmită pentru o perioadă de 5 ani (sau o perioadă mai mică, cu mențiunea în contract/proces verbal a posibilității de prelungire până la 5 ani).

Documentele încărcate trebuie să fie lizibile, conforme cu realitatea și să fie încărcate în integralitate”, transmite Primăria.

Tutorialul cu privire la încărcarea documentelor se poate consulta online pe site-ul www.primariagalati.ro la secțiunea Servicii electronice/Parcări de reședință sau pe platforma https://parcari.primariagalati.ro.

Reamintim că sunt acum în procedură de atribuire locurile de parcare din următoarele zone ce pot fi vizualizate pe platformă: Micro 18 (4-D), Țiglina II (10-A, B), Mazepa I (19-A), Țiglina I (9-C), Micro 21 (1-A, B, C).

Citit 1686 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2022 12:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.