Accident mortal pe cel mai aglomerat drum din Galați. Un bărbat a fost ucis în impactul cu un camion

Accident mortal pe cel mai aglomerat drum din Galați. Un bărbat a fost ucis în impactul cu un camion
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un bărbat a fost ucis dimineață, într-un accident rutier produs pe cea mai circulată arteră din județul Galați. Victima, trecută de 70 de ani, a fost lovită de un camion al cărui șofer nu ar fi acordat prioritate. 

”Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci, care au ajuns la fața locului, au stabilit faptul că un bărbat de 31 ani din satul Malu Alb, județul Galați, în timp ce conducea un camion, la intrarea pe DN25, nu ar fi acordat prioritate unui biciclist, în vârstă de 74 ani, cu domiciliul tot în satul Malu Alb, care se deplasa pe partea dreaptă a carosabilului cu direcția spre municipiul Tecuci, și l-ar fi accidentat. Din nefericire, bărbatul de 74 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, fiind constatat decesul. Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, cercetările urmând a fi preluate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați - Biroul Rutier Drumuri Naţionale și Europene.

Citit 3866 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Noiembrie 2022 10:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.