Situaţie absurdă: Regizoarei Lia Bugnar i s-a întocmit dosar penal pentru că a căzut cu bicicleta

Situaţie absurdă: Regizoarei Lia Bugnar i s-a întocmit dosar penal pentru că a căzut cu bicicleta
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Regizoarea şi actriţa Lia Bugnar povesteşte pe pagina sa de Facebook cum a fost anunţată de un poliţist că i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce a căzut cu bicicleta, pe o stradă pustie, şi s-a dus la spital să-şi coasă rana din barbă, care sângera. Toată situaţia absurdă, crede Lia Bugnar, a pornit de la angajata spitalului care a întocmit fişa la Urgenţe şi care ar fi notat pe foaie că e vorba de "accident rutier", deşi regizoarea i-a explicat în repetate rânduri că a căzut de una singură, pe trotuar, fără să fie acroşată de vreo maşină. 

Ajunsă acasă, regizoarea a fost sunată de către un polițist, care a anunțat-o că în urma "accidentului rutier" va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

"Răspund, un domn polițist, care-mi zice că mă sună în legătură cu accidentu' rutier de astăzi. Îi zic că n-a fost, că eram eu păluga care-am căzut în barbă de pe bicicletă. Pe trotuar. Zice n-aveți voie cu bicicleta pe trotuar, decât dacă e bandă pentru biciclete. Zic era bandă. Zice unde? Zic pe Kogălniceanu. Zice ce număr? Zic 49. Zice au mai fost alte autovehicule implicate? Domnule, eram pe trotuar. Nimeni pe stradă. Am căzut în barbă, ce vreți de la mine? Zice bine, o să întocmim un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și vă sunăm peste trei luni. Zic, domne, glumiți? Îmi faceți dosar că m-am vătămat pe mine corporal? Zice așa e procedura. Va sunăm peste trei luni, cât durează să rezolvăm dosaru'. Zic, domne, o să ajung să mă dau în judecată, să-mi plătesc despăgubiri, să mă bag la închisoare eu pe mine că m-am vătămat corporal din culpă?! Zice n-avem ce să facem, așa e procedura, se face dosar. Zic păi, de-aia nu-s copaci în păduri că faceți dosare dacă-și lovește cineva deshtu' mic de la picior. Zice mai aveți întrebări? Zic pentru liniștea mea vă mai întreb o dată dacă e o glumă. Zice nu, o să fiți notificată peste trei luni. Deja râdeam ca proasta și omu' a închis.

Eu atâta vreau să vă zic, dacă peste trei luni nu mai auziți nimic de mine, înseamnă că am luat-o pe pantă cu scrisu' din temniță să-mi micșorez pedeapsa".

 

Citit 2765 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Noiembrie 2022 11:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.