Vacanţă cu escală la spital

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revenit pe meleagurile natale după mai bine de patru ani de muncă în Italia, gălăţeanul Constantin C. şi-a amintit de obiceiurile locului. S-a aşezat luni după-amiază la o terasă de pe strada Saturn unde a consumat bere, mici şi… o chelfăneală.

Ajuns în cele din urmă la spital şi-a dat probabil seama că s-ar face de ruşine dacă i-ar spune nevestei că a băut ceva mai multe pahare. Drept pentru care a inventat o poveste numai bună de spus la nepoţi. 

„Am băut o bere şi erau doi indivizi cu o tipă care mi-au propus să merg cu ea într-un apartament. Le-am spus că am familie, am doi copii, şi nu-mi trebuie”.

„M-am dus să plătesc, au văzut că am bani în portofel şi m-au lovit, ca să mi-i ia. 200 de lei aveam, schimbasem nişte euro. M-au lovit cu un scaun, iar unul a scos cuţitul şi m-a tăiat la umăr”, povesteşte bărbatul de 33 de ani internat la secţia de Neurochirurgie cu o rană la umărul stâng.

La locul cu pricina vânzătoarea care a fost martoră a incidentului are o cu totul altă versiune. Aceasta spune că certăreţii intraseră în vorbă unul cu altul şi se aşezaseră la aceeaşi masă.

„A intervenit o discuţie între ei, s-au împins şi au căzut pe jos. Nu a fost bătaie, au fost doar îmbrânceli. Au căzut peste scaune, peste masă, iar el s-a tăiat într-un pahar, vă spun sigur! I-am legat eu un garou la umăr ca să-i opresc sângerarea”, explică vânzătoarea, care a asistat neputincioasă la harţa clienţilor.

Declaraţia purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi Ştefan Gohoreanu confirmă, de asemenea, suspiciunea că omul internat în spital nu spune tocmai adevărul.

„Am audiat persoanele de la bar care susţin că bărbatul de 33 de ani s-a tăiat cu un pahar. Acesta a refuzat iniţial internarea, dar probabil că a revenit la spital. Dacă va depune reclamaţie se vor lua măsurile care se impun.”

Citit 1063 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.