Cu cât cresc salariile siderurgiștilor din combinatul Liberty Galați. Negocieri finalizate pentru CCM

Cu cât cresc salariile siderurgiștilor din combinatul Liberty Galați. Negocieri finalizate pentru CCM
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Comisia de Negociere din partea administrației Liberty Galați și sindicatul reprezentativ “Siderurgistul AMG” au agreat cu succes Contractul Colectiv de Muncă (CCM) actualizat pentru anul 2023, informează compania.

”Contractul Colectiv de Muncă actualizat vizează creșterea cu 9,8 la sută în medie a venitului brut al tuturor salariaților companiei Liberty Galați. În pofida performanței financiare a companiei, salariile de bază brute ale tuturor angajaților se vor majora cu 400 RON, începând cu 1 ianuarie 2023. Toate celelalte bonusuri și beneficii stipulate în contractul existent rămân valabile.

Luând în considerare creșterea costului vieții și a inflației, compania va acorda fiecărui angajat un bonus de 500 de lei (brut) în luna decembrie 2022”, se precizează în comunicatul de presă Libert Galați.

În același context, Sandip Biswas, Interim CEO la Liberty Primary Steel and Mining, a declarat: “Sunt bucuros că am ajuns la un acord în ceea ce privește actualul contract colectiv de muncă și aș dori să mulțumesc sindicatului reprezentativ “Siderurgistul AMG” și tuturor celor implicați în negocieri pentru eforturile depuse și pentru dialogul eficient în cadrul procesului de negociere. Acum vom continua eforturile de a pregăti compania pentru a obține un avantaj competitiv odată cu revenirea cererii clienților și pentru a implementa planurile noastre ambițioase de decarbonizare a platformei industriale.”

Citit 14726 ori Ultima modificare Duminică, 11 Decembrie 2022 13:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.