Accident grav pe Brăilei. Un autobuz a ieșit de pe șosea după ce a lovit două mașini 
Foto: Anca Melinte

Accident grav pe Brăilei. Un autobuz a ieșit de pe șosea după ce a lovit două mașini 
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Un eveniment rutier petrecut joi seară seară pe strada Brăilei, în Țiglina, a dus la paralizarea traficului și la avarierea a trei vehicule, dintre care un autobuz al Transurb. Un șofer care nu a acordat prioritate, trecând pe roșu, ar fi fost cauza coliziunii.

”Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 23 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constructorilor, la intersecția cu strada Brăilei, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului și a pătruns pe această arteră rutieră, moment în care a intrat în impact cu un autobuz, condus de un bărbat cu vârsta de 49 de ani, care se deplasa pe banda 2, dinspre bulevardul George Coșbuc spre Inelul de Rocadă.

În urma impactului autobuzul a acroșat un alt autoturism, care era condus de o tânără de 22 de ani, și care se deplasa pe banda 3, în aceeași direcție cu autobuzul, după care, autobuzul a pătruns pe scuarul din zona mediană.

A rezultat rănirea conducătorului auto de 23 de ani și a unui bărbat cu vârsta de 33 de ani, care se afla pe bancheta din spate în primul autoturism.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ în toate cele trei cazuri”, a anunat IPJ Galați la finalizarea cercetărilor la fața locului.

Poliția a deschis un dosar penal pentru a stabili circumstanțele exacte care au dus la producerea accidentului. La fața locului ajuns, de asemenea, și echipaje medicale, care i-au transportat pe răniți la spital.

Citit 8972 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2022 22:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.