Cum să duci depoul de trenuri la fier vechi

Cum să duci depoul de trenuri la fier vechi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 30 de acumulatori de tren şi o magazie spartă *

Reţinuţi ieri pentru declaraţii, la sediul Biroului Poliţiei Transporturi din Gara CFR, un tânăr de 20 de ani şi amicul său de jafuri din depou, un adolescent de 17 ani din Galaţi, au recunoscut că s-au „îmbogăţit” târguind componente de tren.

Comisarul Ştefan Constandache, Poliţia Transporturi Galaţi: „Mihăiţă Florea, de 20 de ani, împreună cu un băiat de 17 ani, au furat sâmbătă dimineaţă 30 de  acumulatori de tren din Depoul CFR Galaţi, piesele valorând 1.600 lei”.

„Cu ajutorul unei căruţe şi al unui al treilea individ, încă neprins, acumulatorii au fost duşi la un centru de colectare a fierului vechi şi vânduţi contra sumei de 400 lei. Din aceşti bani, indivizii şi-au cumpărat ţigări şi mâncare”.

„A doua zi, duminică, aceleaşi persoane au spart o magazie din depou, de unde au furat componente de tren în valoare de 500 lei, pe care le-au vândut la alt centru de colectare, pentru 100 lei”.

„Mihăiţă Florea are antecedente, el fiind condamnat în trecut pentru furt. Şi el, şi minorul care a participat la spargere sunt acum cercetaţi pentru furt calificat, pe numele lor fiind făcute dosare penale”.

Citit 1176 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.