Claudiu Gavril revine în funcția de prefect la Galați

Claudiu Gavril revine în funcția de prefect la Galați
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Claudiu Sorin Gavril este, din nou, prefect al judeţului Galaţi, a anunţat, marţi, 31 ianuarie, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

"Sunt doi prefecţi care au fost schimbaţi. Sunt două hotărâri de guvern care vizează eliberarea din funcţie a prefecţilor din Bistriţa-Năsăud şi Galaţi, respectiv alte două hotărâri de guvern care vizează numiri de prefecţi în cele două judeţe. Noii prefecţii, domnul Cioarbă Teofil Iulian la Bistriţa-Năsăud şi domnul Gavril Claudiu Sorin, prefect al judeţului Galaţi", a declarat Dan Cărbunaru, la Palatul Victoria.

Claudiu Gavril a mai ocupat această funcție, timp de o săptămână, la începutul anului 2022 și îl înlocuiește pe Gabriel Panaitescu. Contactat de cotidianul nostru, acesta din urmă ne-a precizat că schimbarea a intervenit ca urmare a faptului că instanța nu i-a dat dreptate pe fond. ”În acest fel, suspendarea Hotărârii de Guvern (cea prin care a fost numit, inițial, în funcție Claudiu Gavril - n.r.) a căzut deocamdată”, a mai spus Gabriel Panaitescu.

Citit 5729 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Februarie 2023 11:34

2 comentarii

  • postat de Alicante
    Miercuri, 01 Februarie 2023 04:18
    86.124.201.***
    @ Bereșteni. Drumurile județene si comunale nu tin de atributiile prefectului...
    0
    0
  • postat de Beresteni
    Marți, 31 Ianuarie 2023 17:24
    89.39.81.***
    Spor la treaba ! Va asteptam si pe la Beresti sa vedeti ca nu avem drum de centura si se crapa pereti caselor cetatenilor din centrul orasului datorita tirurilor ...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.