Moment de belly dance, oferit de o gălăţeancă la „Românii au talent” (VIDEO)
Foto: Pro TV

Moment de belly dance, oferit de o gălăţeancă la „Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

La doar 11 ani, gălăţeanca Iulia Florentina Cocu a adus pe scena „Românii au talent” un moment de belly dance. Chiar dacă vârsta ei nu este tocmai potrivită pentru ceea ce transmite dansul oriental, trei dintre membrii juriului, Andra, Andi Moisescu şi Dragoş Bucur, au ales să jurizeze talentul indiscutabil de dansatoare al adolescentei, şi nu stilul de dans.

Iulia Cocu, în vârstă de 11 ani, a reuşit să stârnească reacţii contradictorii între membrii juriului, vineri seara, la „Românii au talent”, pe Pro Tv. Şi asta pentru că a oferit un moment de dans oriental. După cum a mărturisit, a început să facă belly dance după ce a văzut pe YouTube niște clipuri. Face cursuri de şase ani, perioadă în care spune că a devenit profesionistă și în care a participat la nenumărate concursuri, de obicei cu fete mai mari.

„Eu am început să fac belly dance când eram foarte-foarte mică. Aveam doi ani, ascultam foarte multă muzică orientală şi dansam foarte mult prin casă. La vârsta de şase ani am hotărât să mă înscriu la un curs de belly dance. Multă lume crede că belly dance se dansează mai mult pe manele şi cam atât. Nu, este un dans foarte frumos! Iar mie, una, îmi dă o energie foarte bună. Părinţii mei au o părere foarte bună despre dansul meu. Li se pare şi lor un dans foarte frumos. Până şi bunicii mei au fost de acord cu belly dance-ul pentru că li se pare că este un dans foarte bun şi potrivit pentru mine”, a mărturisit adolescenta înainte de a urca pe scenă.

Puteţi viziona aici momentul Iuliei Cocu.

„Mamă, da’ perfect dansează! Prinde toate accentele”, a exclamat Smiley, din culise, în vreme ce Pavel Bartoş a remarcat un adevăr: „Se vede că-i place să danseze!”.

Talentul ei a fost cu siguranță apreciat de public și juriu, însă a creat și o dezbatere pe tema moralității din spatele acestui stil de dans.

„Mie mi-a plăcut foarte mult dansul tău, mi-a plăcut costumaţia ta. În schimb, mi-a fost foarte greu să asociez dansul cu vârsta ta. Pentru că, pentru mine, genul acesta de dans trebuie să stârnească ceva senzualitate. Iar la vârsta ta nu ai cum să faci lucrurile acestea. Tu ai executat foarte bine mişcările, cred că vei fi o dansatoare extraordinară, peste câţiva ani”, i-a spus Andra.

„Am o greutate în a privi și a judeca dansul tău fără să țin cont de vârstă. Nu am cum. Se vede că-ți place să dansezi, este evident că ai talent. La Românii au talent au mai fost dansatori, care, aș spune, au încercat să danseze în stilul asta și dincolo de vârstă ta, tu ești mult peste ele. Dar am aceeași greutate în a privi un dans care ar trebui să fie plin de senzualitate executat de un copil”, a declarat Dragoș Bucur.

„N-aş vrea sub nicio formă să te rănesc şi nici să înţelegi greşit. Eşti, fără doar şi poate, o fetiţă care e făcută pentru dans, ai foarte mare talent şi o să fac astăzi un efort şi o să jurizez doar dansatorul din tine”, a punctat Andi Moisescu.

Mihai Bobonete a ales să nu comenteze, şi i-a dat un vot negativ. Cu trei Da-uri, Iulia Cocu s-a calificat în etapa următoare a competiţiei.

Citit 5752 ori Ultima modificare Marți, 28 Martie 2023 09:31

5 comentarii

  • postat de Dezgustator ...
    Sâmbătă, 25 Martie 2023 17:12
    108.245.201.***
    Sunt destui pedofili afara acolo care apreciaza ......dansul fetitei ..
    Parintii ar trebui trasi la raspundere ....La 11 ani sa dai din buric-sexy ..de ce nu ,azi totul e posibil , anormalul e normal , prostul e destept , idiotul e eminent ...ce mai conteaza
    0
    0
  • postat de Dansul oriental a fost corect, frumos.
    Sâmbătă, 25 Martie 2023 00:54
    93.122.249.***
    Fetița a dansat bine , frumos și corect, dar privit se un juriu complexat, maturi, a arătat micimea gândiri unde dansul este privit în lumina sexului deșănțat. Luat de pe net, belly dance mot a mot tradus, este dans din burtă, în fapt greșit, cel mult este un dans oriental tradițional, mai corect sp
    0
    0
  • postat de paloma
    Sâmbătă, 25 Martie 2023 00:40
    5.13.145.***
    Cand il vezi pe tac'su si la ce o pune pe fiica-sa sa faca iti dai seama unde a ajuns orasul asta !!!
    0
    0
  • postat de paloma
    Sâmbătă, 25 Martie 2023 00:37
    5.13.145.***
    Parintii ar trebui amendati !!!
    0
    0
  • postat de Ghe
    Sâmbătă, 25 Martie 2023 00:06
    5.13.155.***
    Vai de mama noastră! Unde s-a ajuns.... Dar nici părinții nu-s ce trebuie!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.