Răsturnare de situație în cazul bătăii între eleve de la Tecuci. Mama uneia dintre ele a ajuns după gratii

Răsturnare de situație în cazul bătăii între eleve de la Tecuci. Mama uneia dintre ele a ajuns după gratii
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Este vorba despre femeia în vârstă de 38 de ani, mama unei eleve de 15 ani de la Colegiul ”Calistrat Hogaș” din Tecuci, care a bătut-o la rândul ei pe o elevă care tocmai îi agresase fiica. Mama a sosit la locul unde se încăieraseră fetele și, drept corecție pentru adolrscenta de 14 ani care reușise să-i dizloce doi dinți fiicei sale, a tras-o de păr și i-a dat mai multe palme peste față, după care ar fi ținut-o în mașină până la sosirea echipajului de poliție.

Citește și Sistem ratat în școala fără limiteȘcoala, ca organ de cercetare

Pentru acest motiv, pe parcursul cercetărilor care au loc la nivelul Poliției Municipiului Tecuci, anchetatorii au considerat că se impune extinderea anchetei și pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Din acest motiv, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în fața unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci cu propunerea unei măsuri preventive.

Reamintim că incidentul foarte grav care le-a avut ca protagoniste pe trei eleve de 14 și respectiv 15 ani din Tecuci, a avut loc săptămâna trecută. Fetele, una de la Școala Gimnazială ”Elena Doamna” și două de la Colegiul ”Calistrat Hogaș”, s-au întâlnit în pauză, pe stradă, și s-au luat la bătaie cu pumnii și picioarele din cauza unui băiat. Poliția a deschis inițial un dosar penal pentru vătămare corporală și tulburarea liniștii și ordinii publice, iar la nivelul ambelor instituții de învățământ au fost demarate anchete paralele care ar trebui să stabilească motivele reale pentru care s-a ajuns la această situație și să ducă la luarea de măsuri în vederea prevenirii, pe viitor, a unor incidente similare.

Citit 3121 ori Ultima modificare Luni, 15 Mai 2023 18:06

5 comentarii

  • postat de ION
    Marți, 16 Mai 2023 10:20
    86.124.126.***
    Cum vine asta, o mama trebuie sa stea sa se uite în timp ce copilul ei este bătut măr (cu doi dinți dislocați). O palmă nu e nimic pe lângă pumnul încasat în plină figură de către fiica.
    0
    0
  • postat de Gabriel
    Marți, 16 Mai 2023 09:11
    193.230.156.***
    În condițiile încare unii bătăuși notorii, acuzați de vătămare corporală gravă, sunt cercetati in stare de libertate, a o aresta preventiv pe această femeie, numai pentru câteva palme, mi se pare o exagerare de neconceput. Tot o exagerare mi se pare și acuzația de lipsire ilegală de libertate. În de
    0
    0
  • postat de Un părinte
    Marți, 16 Mai 2023 07:56
    89.136.4.***
    Păcat că legislația nu îți permite să-ți aperi copilul !!! Caz concret : copii bătuți la școală de alt copil ("copil problemă") diriginta și directorul școlii dau din umeri, că nu pot face nimic, polițistul de la secția de poliție dă din umeri că nu poate face nimic și tu stai și te uiți la el cum r
    0
    0
  • postat de mmm
    Marți, 16 Mai 2023 00:45
    194.105.20.***
    Care parinte, poate sta, cu mainile in san, atunci cand isi vede copilul lovit?
    0
    0
  • postat de marr
    Luni, 15 Mai 2023 18:31
    86.124.200.***
    Amenda + Munca in folosul comunitatii (cel putin 6 luni).
    Asta daca ar intelege ceva din pedeapsa/corectia ei .
    Daca pana acum a avut apucaturile alea , E greu de crezut ca , precum lupul , isi va schimba Naravul .
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.