Proprietăți „suprarealiste” vândute de Fiscul gălățean. Imagini care nu ilustrează nimic

Proprietăți „suprarealiste” vândute de Fiscul gălățean. Imagini care nu ilustrează nimic
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Serviciul regional Galați de executări silite cazuri speciale scoate periodic la licitație diverse bunuri mobile și imobile aparținând unor debitori din cele șase județe arondate Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați. Sunt scoase la vânzare, de regulă, autovehicule cu vechimi dintre cele mai diverse, mai mult sau mai puțin degradate, vagoane CFR de marfă, apartamente la bloc, locuințe "pe pământ", garaje, terenuri agricole etc.

Toate proprietățile scoase la vânzare sunt date publicității pe pagina ANAF dedicată valorificării de bunuri și însoțite de cel puțin o fotografie. Cei interesați pot vedea astfel datele tehnice care i-ar putea interesa, starea bunului respectiv, prețul și, nu în ultimul rând, își pot face o idee despre cum arată proprietatea, mai ales în cazul bunurilor imobile.

Aici apare, însă, o problemă. Unele dintre fotografiile postate sunt atât de proaste, încât cu greu îți poți da seama ce este în ele. Practic, imaginile care ar trebui să ilustreze anunțul de vânzare nu... ilustrează nimic. Arată de parcă ar fi fost făcute alb-negru de un amator, printate, trimise prin fax, fotografiate iar, scanate și apoi urcate pe pagina ANAF fără ca nimeni să sesizeze calitatea lor deplorabilă.

Alte fotografii, color, arată de-a dreptul suprarealist, iar exemplul cel mai recent este cel al pozelor care însoțesc anunțul de licitație pentru o proprietate în satul Costi, comuna Vânători. Le puteți vedea în imaginea atașată acestui articol.

Iată doar câteva dintre comentariile internauților care nu au pierdut ocazia să taxeze calitatea acestor fotografii: "Bună calitatea pozelor, ce cuptor cu microunde folosiți?"; "Astea sunt ceva picturi confiscate? Arată minunat!", "Van Gogh?"; "Bă, tată, da’ ce pictori buni aveți! Zici că e vie natura aia moartă".

 

Citit 2819 ori Ultima modificare Duminică, 14 Mai 2023 17:32

2 comentarii

 • postat de Trandafirul Galben
  Luni, 15 Mai 2023 12:24
  86.123.139.***
  Cunoaște cineva ce fel de oameni muncesc acolo?Ce-i drept...nu toți,dar e jale cu ei.
  DNA nu ar face față la ce corupți și corupție există printre ei!
  Și ne mai mirăm de ceea le debitează mintea la unii.
  Poate vine și ziua aia în care să plătească pentru ceea ce fac...
  0
  0
 • postat de Curiosu
  Luni, 15 Mai 2023 10:47
  84.232.141.***
  Nu trebue sa fii tampit, casa nu realizei ca asa zise poze si informatii despre cele puse spre vanzare de ANAFS, sunt intentionat neclare, de neintels, pentru anu fi informat corect amatorul, cei vesnic clientii acestor ,,licitatii,, sunt informati corect, din timp, si bagati intrun joc, dincare numai ei castiga….cercetati tabelele cu numele lor si o sa vedeti ca doar eicastiga, ,,licitatiile,,….DNA o fi auzit de asa ceva?
  0
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.