Centrele DEER de relații cu clienții, închise pe 14 și 15 august

Centrele DEER de relații cu clienții, închise pe 14 și 15 august
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cele cinci Centre de Relații cu Utilizatorii ai Distribuție Energie Electrică România (DEER) din județul Galați nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de 14 și 15 august, activitatea urmând să revină la programul normal în data de 16 august.

Conform unui comunicat remis de companie, eventualele deficiențe în alimentarea cu energie electrică pot fi semnalate de către gălățeni la numărul de telefon 0236.929. De asemenea, DEER pune la dispoziție TELVERDE. Pentru zona Muntenia Nord (județele Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova și Vrancea) numărul de telefon este 0800.500.205.

Conform datelor de pe site-ul companiei, în județul Galați există cinci centre DEER de relații cu utilizatorii. Două sunt în municipiul Galați (la sediul principal, din str. Nicolae Bălcescu nr.35A, și pe str. Basarabiei nr.47, la Baia Comunală). Celelalte trei centre din județ sunt în Tg. Bujor (str. Eremia Grigorescu nr. 26), Pechea (str. Câmpului nr. 16) și Tecuci (str. George Coșbuc nr. 9).

„Încurajăm consumatorii să utilizeze canalele de comunicare online. Astfel, la adresa https://www.distributie-energie.ro/suport/sesizari-si-reclamatii/, se poate folosi formularul pentru sesizări și reclamații. Pe site-ul DEER, la secțiunea https://www.distributie-energie.ro/suport/intreruperi-deer/, sunt publicate întreruperile în alimentarea cu energie electrică, atât cele programate, cât și cele accidentale, precum și ziua și ora la care este preconizată finalizarea lucrărilor de realimentare a utilizatorilor”, se mai arată în comunicat.

Citit 645 ori Ultima modificare Vineri, 11 August 2023 14:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.