Trei nătărăi gălăţeni semi-sparg o bijuterie brăileană

Trei nătărăi gălăţeni semi-sparg o bijuterie brăileană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 15 minute le-a luat poliţiştilor brăileni să râdă de „spărgătorii” din Galaţi *

Ne facem de râs în stil mare, şi asta tocmai pe tărâmul rivalilor de la Brăila. Aşadar, trei hoţi semi-amatori cu obârşii gălăţene s-au căznit sâmbătă după-amiază, la ora 17,35, să enerveze personalul unei bijuterii situată la parterul unui bloc de pe Calea Călăraşilor, din oraşul vecin.

Poliţie-blitz

În doar 15 minute după ce „ai noştri” distruseseră vitrina magazinului, poliţiştii brăileni, alături de trecători, îi opriseră, încătuşaseră şi îi duceau cu maşina la sediul Inspectoratului pe cei trei nătărăi made in Galaţi. 

Intervenţia operativă a poliţiştilor brăileni, sprijiniţi de cetăţeni, a dus la prinderea în flagrant a doi suspecţi care sustrăgeau bijuterii dintr-o societate din municipiu.

Povestea spune că „…doi gălăţeni au pătruns în bijuterie, unde se afla vânzătorul, au spart cu o piatră geamul unei vitrine şi au luat de pe rafturi bijuterii din aur în greutate de 650 de grame, valorând 70.000 de lei”.

Intervenţia altui angajat l-a ajutat pe vânzător să îi oprească din fugă pe cei doi suspecţi, aceştia din urmă imediat fiind încătuşaţi de poliţişti. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”.

„Al treilea suspect, care se afla într-o maşină şi îi aştepta pe ceilalţi doi în apropiere, a fugit în momentul apariţiei poliţiştilor, dar a fost prins în trafic, după ce s-au instituit filtre la toate ieşirile din oraş”.

„Suspecţii sunt un tânăr de 25 de ani, din Târgu Bujor, un altul de 28 de ani, din Lieşti, şi şoferul de 23 de ani, din Galaţi, şi sunt cercetaţi pentru tâlhărie”, a declarat Jenel Sogor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila.

Concluzii şi umilinţă

15 minute să prinzi trei spărgători? Că avem nişte hoţi caraghioşi – asta e una, iar că ne facem de poveste la Brăila – mai treacă meargă.

Dar că până şi vânzătorii sunt mai deştepţi ca ai noştri – pe care i-am văzut de nenumărate ori ţipând ca nişte fetiţe speriate în momentul în care hoţul ieşea liniştit cu bijuteriile pe uşă -, asta este de-a dreptul umilitor.

Citit 2007 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.