„Cine intervine în caz de dezastru?” - „Cutremurul!”

„Cine intervine în caz de dezastru?” - „Cutremurul!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 50 de copii de clasele I-IV şi Ziua Dezastrelor. Ce legătură ar putea fi între cele două? * Simplu. Marcat ieri, evenimentul zilei de 13 octombrie i-a adus pe micuţii luptători cu dezastrele în curtea Garnizoanei pompierilor, din strada Mihai Bravu * 

Copiii-salvatori

Luaţi cu asalt de cei mici, pompierii de-abia au avut timp să explice şi să facă şi un pic de teorie: „Cine intervine în caz de dezastru?”, a întrebat profesoral căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi. „Cutremurul!”, au răspuns convinşi prichindeii.

După care au tăbărât hotărât pe expoziţia cu tehnică de luptă – instalaţii, şalupă gonflabilă, şaluptă de fibră, autospeciale şi maşini de Prevenire.

La atac!

Decişi să se apere cum nu se poate mai bine de dezastre, i-am lăsat pe micuţi transpirând eroic în veste de salvare şi înghesuindu-se la bordul şalupelor.

„Îmi place aici, dar e cam înghesuială”, şi-a exprimat nemulţumirea un băieţel, necăjit că nu pleacă singur în misiunea imaginară de salvat copii.

Citit 904 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.