Drumul spre Tecuci, blocat din cauza unui accident mortal. Un bărbat și-a pierdut viața
Foto: IPJ Galati

Drumul spre Tecuci, blocat din cauza unui accident mortal. Un bărbat și-a pierdut viața
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

UPDATE  29 ianuarie ora 10.55. Polițiștii au stabilit identitatea victimei. Este vorba de un bărbat, cu vârsta de 51 de ani, din localitatea Bucești, județul Galați.


Grav accident rutier duminică seară, pe DN 25. Un bărbat a fost ucis după ce ar fi apărut brusc în calea unei mașini la Bucești, în comuna Ivești. Echipajele de urgență nu au mai putut resuscita victima lovită în plin de o mașină care se îndrepta spre Tecuci, iar polițiștii au fost puși în fața unui eveniment în care victima decedată nu avea acte asupra sa și nu a putut fi indentificată pe loc. 

”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 69 de ani, domiciliat în municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați către Tecuci, când a ajuns în localitatea Bucești, ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

La fața locului au intervenit de urgență și echipaje medicale de la ambulanță, însă bărbatul accidentat, a cărui identitate urmează a fi stabilită, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat, din păcate, decesul. La testarea cu aparatul etilotest a conducătorul auto, rezultatul a fost negativ”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați. 

În prezent, traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării la fața locului, urmând ca în scurt timp să se reia circulația rutieră, au mai anunțat polițiștii.

În cauză, va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.

Citit 6828 ori Ultima modificare Marți, 30 Ianuarie 2024 20:54

1 comentariu

  • postat de Raluca
    Luni, 29 Ianuarie 2024 12:05
    185.105.37.***
    La cât de luminate sunt șoselele noastre nici nu m-a mira. Si de ce sa vorbim de alții dacă avem exemplu lângă noi, adică șoseaua care duce spre Vânători. De la Metro încolo bezna. Primul “giratoriu” nici măcar nu se vede noaptea si mai ales dacă ploua. Niște indicatoare pe dreapta si atat.
    1
    22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.