Ultima zi a săptămânii cu întreruperi de curent în Galați

Ultima zi a săptămânii cu întreruperi de curent în Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Gălățenii din Mazepa II și cei din zona cuprinsă între Grădina Publică și Parcul "Carol I" vor avea parte de întreruperi de curent, de până la patru ore, vineri, 12 aprilie, pe durata intervențiilor la rețelele electrice anunțate de DEER - Sucursala Galați. Lucrările au ca ore de începere 8.00, respectiv, 11.00, în funcție de zonă.

Astfel, vor fi întreruperi la consumatori de pe străzile Morilor (Hotel Jolie și zona dintre Brăilei și Ciprian Porumbescu), Alexandru Cernat (blocurile D1A, D1B, D2A, D3A, M7A, Pizzeria Edera, zona dintre Brăilei și Piața Falezei, SC 82 Apă Canal), Regiment 11 Siret (Penny Market din Mazepa II și Centrul de Transfuzie Sanguină), Ciprian Porumbescu (M5, M6, M7A, M7B), Ovidiu (E2, E3, M10-M14), Roșiori (BR16 și restaurantul Orizont), Constantin Brâncoveanu (bl. Dl1-DL3 și Colibri 2) și Română (bl. E1).

Într-o altă zonă a orașului, lucrările vor afecta consumatori de pe străzile Lozoveni (între Bucovinei și Transilvaniei), Cezar (între Războieni și Traian), Transilvaniei, Bucovinei, Stelei (între Unirii și Poșta Veche), Războieni, Poșta Veche, Unirii și George Coșbuc (toate pe zonele dintre Radu Negru și Stelei), Cerealelor (Biroul de informare-recrutare al CMJ), Basarabiei (Bazinul de înot, Agenția de Servicii Comunitare și Departamentul de Acvacultură, zonele dintre Traian și Grădina Veche și dintre Traian și Bălcescu), Dr. Carnabel (IPJ, Jandarmeria, între Basarabiei și Vultur), Albinei, Traian (GSLH, zona dintre Basarabiei și Vultur), Aleea Aurel Manolache, Prundului (Oficiul de Cadastru) și Constantin Brâncoveanu (Plase Pescărești).

Sunt ultimele lucrări anunțate de DEER Galați pentru această săptămână, o nouă serie fiind pregătită de luni, 15 aprilie.

Citit 3628 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 17:48

2 comentarii

  • postat de un cetatean
    Vineri, 12 Aprilie 2024 10:26
    86.127.162.***
    Da' de ce, ca abia se reobisnuisera oamenii. In comunism se intrerupea mult mai des curentul. Vrem putin comunism ca ne e dor.
    0
    2
  • postat de tu
    Vineri, 12 Aprilie 2024 08:38
    5.13.154.***
    Ne anunta si pe noi cineva cu ce scop se fac aceste lucrari? este secret de stat?
    1
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro