Frumuseţe şi cultură

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Concert la Stuttgart: Artiştii români Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu şi Raoul vor susţine un concert la Stuttgart sâmbăta asta, de la ora 19.30. Diaspora are preferinţe muzicale mai potolite decât ale românilor din ţară.

* Conferinţă pe teme de istorie la Stockholm: Asociaţia românească Activ Spirit din Suedia va organiza duminică, 28 noiembrie, începând cu ora 16,30, la sala de conferinţe a Bisericii Suedeze din districtul Bredang, Stockholm, conferinţa cu tema „Episoade însângerate ale istoriei României. Gheorghe I. Brătianu şi Valeriu Gafencu - de la suprimarea fizică la veşnicia spirituală”. 

* Biblioteca din Viena: Parohia Romano-Catolică „Maria vom Siege” din Viena, al cărei paroh este de aproape cinci ani Pr. dr. Iosif Antoci, a trăit recent un moment de bucurie, când, printr-un ordin al Ministerului Culturii, Artei şi Învăţământului, au fost medaliate cu un ordin deosebit din partea statului austriac două persoane din cadrul parohiei, care timp de 54 de ani au condus şi îndrumat biblioteca parohială.

* Miss Flacăra, la Torino: Duminică, 28 noiembrie, ora 17.00, la Hotelul restaurant Citta Giardino din Torino se va desfăşura cea de-a patra ediţie a concursului de frumuseţe şi cultură generală „Miss Flacara 2010”. Organizatorii, respectiv asociaţia „Flacăra” spun că din programul manifestării nu vor lipsi muzica şi momentele de divertisment. Faptul că nu lipsesc probele de cultură generală este însă cea mai atractivă invitaţie.

* Masă rotundă la Montreal: Cea de-a doua ediţie a mesei rotunde „Memorie şi traumă în literatura, cinematografia şi memorialistica din Europa de Est post (comunistă)” va avea loc luni, 29 noiembrie, în intervalul orar 13,30-17,30, la Salle des Boiseries  a Universităţii Québec din Montréal.

Citit 1027 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.