Srilankezii din Galați au organizat un turneu de cricket
Foto: George NIca

Srilankezii din Galați au organizat un turneu de cricket
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Comunitatea muncitorilor veniţi în România din Sri Lanka a organizat la Tulucești un turneu de... cricket

Conform unei galerii postate pe Facebook de artistul fotograf George Nica, turneul desfăşurat în comuna din apropierea Galaţiului a reunit trei echipe de srilankezi, din Galați, Brăila și Alba Iulia. Evenimentul a fost susţinut financiar de compania Firogal SRL Galați, firmă de construcţii care are angajați din mai multe state asiatice.

Cricketul este un sport de echipă foarte popular în Marea Britanie și în țările care au fost colonii britanice, federaţia de profil având 108 state membre. Cricketul este asemănător cu oina, sportul naţional al României. Se joacă între două echipe de câte 11 jucători, cu o minge din piele și o bâtă.

Citit 1380 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2024 05:04

2 comentarii

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro