Contrabandiștii de țigări se înarmează până în dinți (VIDEO)

Contrabandiștii de țigări se înarmează până în dinți (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Sute de pachete de tutun și un veritabil arsenal de arme albe au fost descoperite în urma mai multor percheziții făcute la Galați, într-un dosar penal în care sunt vizate infracțiuni de contrabandă în formă continuată

Cazul, luat în atenție de procurori și de Poliția Transporturi, a presupus o serie de descinderi la principalii suspecți, doi gălățeni cu vârste de 58 și, respectiv, 60 de ani. Opt mandate de percheziție au fost puse în aplicare la domiciliile celor vizați și la locații folosite de aceștia, anchetatorii descoperind nu doar bunuri de contrabandă.

"Au fost ridicate și indisponibilizate 17.840 de țigarete, de diferite mărci, opt săbii, șase baionete, trei pumnale, un cuțit cu mâner metalic, o lopată de infanterie, trei teci cu baionete metalice, șase sticle de alcool netimbrate, de proveniență Republica Moldova, un telefon mobil și 6.940 de lei, respectiv, 1.000 de euro", au anunțat reprezentanții poliției, la finalul perchezițiilor.

Unul dintre suspecți, bărbatul în vârstă de 60 de ani, a fost reținut și urmează să fie prezentat magistraților cu propunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor cercetate pentru comiterea faptei menționate, prejudiciul fiind estimat, până în prezent, la 14.500 de lei.

Media

Citit 1652 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2024 17:34

2 comentarii

  • postat de Pompei
    Vineri, 31 Mai 2024 05:32
    5.13.203.***
    Adevarata mafie, un arsenal de arme gasit, unii din ei iertati .Trebuie schimbata legea, sa fie mai aspra cu cei care detin arme de foc, arme albe[ca cele de mai sus mentionate},pana la urma se va lasa cucondamnare cu suspendare.Si apoi iarasi de la capat.
    0
    2
  • postat de Virgiliiu
    Joi, 30 Mai 2024 22:10
    109.166.129.***
    Impresionat :)
    2
    6

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.