Contrabandiștii de țigări se înarmează până în dinți (VIDEO)

Contrabandiștii de țigări se înarmează până în dinți (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Sute de pachete de tutun și un veritabil arsenal de arme albe au fost descoperite în urma mai multor percheziții făcute la Galați, într-un dosar penal în care sunt vizate infracțiuni de contrabandă în formă continuată

Cazul, luat în atenție de procurori și de Poliția Transporturi, a presupus o serie de descinderi la principalii suspecți, doi gălățeni cu vârste de 58 și, respectiv, 60 de ani. Opt mandate de percheziție au fost puse în aplicare la domiciliile celor vizați și la locații folosite de aceștia, anchetatorii descoperind nu doar bunuri de contrabandă.

"Au fost ridicate și indisponibilizate 17.840 de țigarete, de diferite mărci, opt săbii, șase baionete, trei pumnale, un cuțit cu mâner metalic, o lopată de infanterie, trei teci cu baionete metalice, șase sticle de alcool netimbrate, de proveniență Republica Moldova, un telefon mobil și 6.940 de lei, respectiv, 1.000 de euro", au anunțat reprezentanții poliției, la finalul perchezițiilor.

Unul dintre suspecți, bărbatul în vârstă de 60 de ani, a fost reținut și urmează să fie prezentat magistraților cu propunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor cercetate pentru comiterea faptei menționate, prejudiciul fiind estimat, până în prezent, la 14.500 de lei.

Media

Citit 1596 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2024 17:34

2 comentarii

 • postat de Pompei
  Vineri, 31 Mai 2024 05:32
  5.13.203.***
  Adevarata mafie, un arsenal de arme gasit, unii din ei iertati .Trebuie schimbata legea, sa fie mai aspra cu cei care detin arme de foc, arme albe[ca cele de mai sus mentionate},pana la urma se va lasa cucondamnare cu suspendare.Si apoi iarasi de la capat.
  0
  2
 • postat de Virgiliiu
  Joi, 30 Mai 2024 22:10
  109.166.129.***
  Impresionat :)
  2
  6

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro