Weekend agitat, la Urgenţe

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băutură şi durere * Calul dă, faţa doare * O mână amputată la ghilotină *

Nu vă gândiţi că gerul i-a cuminţit pe gălăţeni. Nici pe departe! La Urgenţe au ajuns, sâmbătă şi duminică, mai mulţi gălăţeni de toate vârstele care au dat cu fundul (şi cu capul) de ciment din cauză că alcoolul băut cu nemiluita s-a cam lăsat în picioare.

Dacă trotuarele uscate li se par instabile, să vedeţi ce spectacol vor face concitadinii noştri după ce va ninge, va îngheţa, iar trotuarele vor arăta din nou ca nişte oglinzi. Apoi, au mai venit la medic şi gălăţenii din oraş şi judeţ care au încasat-o din diverse cauze.

Unii, simţindu-se probabil mai cu musca pe căciulă decât alţii, au şi fugit din Urgenţe. Este şi cazul unui tânăr de 24 de ani, care nici măcar nu avea cu sine acte de identitate. Alţii, printre care  şi un bărbat de 42 de ani din Tecuci şi o femeie de 54 de ani din Galaţi, au rămas cuminţi să fie îngrijiţi de medici după bătăile încasate.

Nu toate rele sunt însă premeditate. Un bărbat a fost primit la Urgenţe Chirurgie după ce îşi tăiase mâna cu o ghilotină, iar rana se infectase. Să nu uităm şi despre cazul unui copil de 11 ani din Tudor Vladimirescu pe care l-a pocnit peste faţă un cal.

Rănile n-au fost tocmai de neglijat, aşa că puştiul a fost adus la spital şi dat în grija medicilor.

Ce ţi-e şi cu viaţa la oraş. Ajungi să te aştepţi ca în weekend toată lumea să stea liniştită pe canapea şi să se uite la televizor. Şi când acolo, ce să vezi? Câtă agitaţie…

Citit 1097 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.