Cine dă 400 de puncte cadou? Rutiera!

Cine dă 400 de puncte cadou? Rutiera!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu, nu sunt cadouri de Sărbători, dar sunt avertismente serioase. Asta dacă ne dorim să ne conducem mai departe maşinile.

Comisarul Viorel Cojocaru (FOTO), purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi: „În acest weekend, Rutiera a dat 320 de sancţiuni, în valoare de 20.100 de lei. De asemenea, şoferii au ˝primit˝ 416 puncte de penalizare, fiind luate 9 permise – 5 în judeţ şi 4 în Galaţi”.

„Cele mai multe permise au fost luate pentru consumul de alcool (4) – toate în judeţ, 2 pentru viteză, unul pentru neacordarea priorităţii unei alte maşini, unul pentru trecere pe culoarea roşie şi unul pentru depăşire neregulamentară”.

„Au fost ridicate şapte certificate de înmatriculare, fiind aplicate şi 90 de sancţiuni pentru viteză, 54 pentru neportul centurii, 33 şoferilor care nu aveau actele la ei”.

„23 de conducători auto au făcut opriri neregulamentare – dintre aceştia 17 fiind şoferi de maxitaxi. Au mai fost amendaţi 10 taximetrişti şi 10 mopedişti”.

Putea fi un weekend fără nici un accident rutier. Cu toate acestea, tristul eveniment de sâmbătă, în urma căruia un pieton aflat în stare de ebrietate la Braniştea a fost călcat de o maşină, a făcut ca şi acest sfârşit de săptămână să se încheie într-o notă pesimistă. Poate weekendul viitor…?

Citit 929 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.