Trei, Doamne, și toți trei s-au îmbătat mangă!

Trei, Doamne, și toți trei s-au îmbătat mangă!
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

 * Incredibil, ca să nu zic cuvinte mai mari și mai urâte! După autobuzul alimentat cu hidrogen, care s-a plimbat prin Galați precum vodă prin loboda prietenoasă cu dioxidul de carbon, pe străzile orașului de la poalele turnului de televiziune va circula un minibus cu H2O. Practic, e un autobuz mai mic alimentat cu motorină, în care gălățenii pot urca, de bunăvoie, cu apă potabilă. Până și acest minibus va fi în teste, vreo 2-3 zile. Autoritățile vor să afle dacă chiar există cetățeni prietenoși cu mediul, cu apa chioară sau cu casa de bilete. Mă îndoiesc că mijlocul de locomoție cu H2O va circula și pe strada Domnească. Acolo încă se sapă, ca să mă exprim eufemistic, în speranța că va fi găsit tunelul care duce la Precista, de unde, în loc să fugă durerea și întristarea, s-a ușchit în Nepal unul dintre srilankezii veniți la Galați în scop turistic, futuristic și, de ce nu, lucrativ.

* Presa de scandal și mahmureală nu doarme. Acum două zile a semnalat: "Trei copii au ajuns în comă alcoolică la spital, după ce au furat o sticlă de rachiu de la părinți" .Tărășenia s-a petrecut la Suceava.

Ceea ce mă neliniștește este că ăștia mici nu mai au pic de respect. Au ajuns să fure de la părinți, să ia, abuziv, din mâna care i-a hrănit. Am senzația că slove precum "rușine" și "respect" au dispărut atât din DEX, cât și din "Dicționarul Ortopedic"- ediția îngrijită de Alina Gorghiu. Nu-i mai puțin adevărat că nici cu părinții celor 3 copii nu mi-e rușine, ca să zic așa. Sunt atât de iresponsabili și nepricepuți, încât nu știu și nu sunt în stare sa ascundă nici măcar o sticlă de rachiu. Dumnezeu știe ce-o fi în capul lor. Și mă refer, desigur, la Dumnezeul bețivilor.

* Marcel e grozav! Aidoma unui umorist subliminal în serie, care a comis un umor deosebit de grav, Ciolacu a revenit la locul faptei, în studioul Digi24, unde a reluat glumițele cu Buzăul și Moldova. Ca să demonstreze că nu are nimic cu moldovenii, Marcel Ciolacu a înșirat o samă de investiții guvernamentale în Moldova, incluzând și un centru de învățământ dual din... Buzău.

Săptămâna viitoare, Marcel Ciolacu va merge la Vaslui. Pentru a le explica maghiarilor din zonă că a fi "Patriot" e o mândrie, nu un sistem. Până și un raket care a citit "Descriptio Moldaviae" știe asta.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 4608 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2024 17:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.