Punctul-control al Frontierei va fi dărâmat

Punctul-control al Frontierei va fi dărâmat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pavilionul de la intrarea în Inspectorat are 81 de metri pătraţi şi costă 40.995 de lei *

După cum publică Monitorul Oficial al României din data de 5 octombrie, clădirea punct-control a Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi a trecut din proprietatea Statului în cea a IJPF. Scopul tranzacţiei – casarea.

Proprietatea Frontierei

„Respectiva clădire este cea de la intrarea în Inspectorat şi este într-o gravă stare de degradare. IJPF a intrat în proprietatea clădirii, pe care urmează să o dărâme şi să o reconstruiască”, confirmă Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Conform Monitorului Oficial, pavilionul care urmează să fie scos din funcţiune şi casat are o suprafaţă construită de 81,19 metri pătraţi şi o valoarea actualizată de inventar de 40.995 de lei. De asemenea, valoarea de inventar a clădirii în care funcţionează IJPF a fost actualizată, ea fiind acum de 6.930.000 de lei.

Frontiera (tot) nu are şef

Vă reamintim că în acest moment funcţia de inspector-şef a IJPF este vacantă în urma trecerii în rezervă a colonelului Didel Bădărău. Prin ordinul inspectorului general al Poliţiei de Frontieră, la comanda unităţii gălăţene este comisarul-şef Ioan Lungu, unul dintre cei doi adjuncţi ai fostului inspector-şef (cea de-a doua funcţie fiind ocupată de comisarul-şef Fănel Aramă, fost şef al Poliţiei Galaţi).

Foto: Bogdan Codrescu

Citit 1055 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2011 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.