Conflict violent pentru un loc de parcare / Lovit cu bâtele chiar lângă secţia de poliţie

Conflict violent pentru un loc de parcare / Lovit cu bâtele chiar lângă secţia de poliţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Disputa pentru un loc de parcare s-a terminat cât se poate de prost pentru un bărbat din Galaţi. Gabriel Cameliuc, în vârstă de 42 de ani, a fost bătut până a rămas inconştient, chiar lângă Secţia 2 de Poliţie.

Pentru că nu se înţelegeau în privinţa dreptului de a parca pe un loc, victima şi un vecin de-al său s-au luat la ceartă. Considerând că are dreptate, bărbatul s-a dus la Secţia 2 de Poliţie pentru a depune o plângere împotriva vecinului. La ieşire a fost acostat de şase indivizi, înarmaţi cu bâte, care l-au bătut până l-au lăsat inconştient.

Dus de urgenţă la spital

"Un apel la 112 ne-a informat că un bărbat a fost agresat şi că se află în stare destul de gravă. Echipajul de Ambulanţă ajuns la locul incidentului i-a oferit victimei măsurile de prim-ajutor, după care l-a transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, pentru investigaţii suplimentare", ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

"În România, legea te apără. Ai dreptul să reclami. În virtutea dreptului de reclamaţie şi a existenţei organelor de ordine, un cetăţean din Galaţi, în cadrul unei dispute privind un loc de parcare, s-a adresat organelor de poliţie. Cei cu care avusese disputa, prevăzuţi cu bătele de rigoare, l-au aşteptat la ieşirea din circumscripţia de poliţie, unde a fost prelucrat temeinic. Un fapt obişnuit de comportare la gardul poliţiei. În momentul de faţă se află internat la serviciul de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean, starea lui fiind deosebit de gravă", a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, referindu-se la acest caz.

 

Citit 2170 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Octombrie 2011 13:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.