Acţiunea „Telefonul chinezesc” / Peste o mie de telefoane mobile confiscate la Tecuci

 Acţiunea „Telefonul chinezesc” / Peste o mie de telefoane mobile confiscate la Tecuci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean Galaţi, împreună cu cei de la Alba, au descins, marţi dimineaţă, în mai multe locuinţe şi sedii de societăţi comerciale din municipiul Tecuci, într-o acţiunea denumită „Telefonul chinezesc".   

Una dintre cele 20 de persoane învinuite că au importat şi pus în circulaţie telefoane mobile contrafăcute, provenite din China, este din Tecuci şi a fost dusă marţi la Alba Iulia, acolo unde continuă cercetările în acest caz.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan, de la Tecuci au fost confiscate peste 1.000 de telefoane mobile. „Acţiunea din municipiul Tecuci s-a desfăşurat în patru locaţii. Peste o mie de telefoane fabricate în China au fost confiscate, iar o persoană – învinuită în acest dosar – a fost adusă la Alba. Ancheta se află momentan în desfăşurare”, a declarat, pentru „Viaţa liberă”, inspectorul principal Luminiţa Prodan.

Acţiunea de marţi s-a mai desfăşurat şi în alte cinci judeţe ale ţării, plus în Capitală. În total au fost confiscate peste 14.000 de telefoane mobile.

Citit 3408 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2011 23:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.