De 22 decembrie, revoluţionarii gălăţeni au continuat protestele

De 22 decembrie, revoluţionarii gălăţeni au continuat protestele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revoluţionarii gălăţeni şi-au petrecut ziua de 22 decembrie tot în faţa sediului Prefecturii. La nemulţumirea de fond, care a cauzat protestele lor din ultimele săptămâni, astăzi s-a adăugat încă un motiv de protest.

„Pe data de 6 decembrie Guvernul a dispus ca ceremoniile prilejuite de data de 22 decembrie să înceapă la ora 12.00. În toate judeţele din ţară s-a respectat această oră, doar la noi Prefectura a hotărât să o schimbe. Motivul nemulţumirii noastre se leagă de faptul că nu am putut afla în timp util de această modificare şi că, astfel, nu am fost prezenţi”, ne-a explicat Ion Stoica, preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor, eurozona de Sud-Est.

24 de revoluţionari s-au adunat în dreptul Monumentului eroilor la ora 12:00 şi, după ce au intonat imnul de stat al României, au continuat protestul prin muzică. Cinci dintre ei au plecat spre Cimitirul „Eternitatea”, pentru a participa la slujba de comemorarea a eroilor căzuţi la Revoluţie. Dintr-un comunicat primit de la Prefectură am aflat că slujba de pomenire de la cimitir a fost oficiată de către Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop Casian al Dunării de Jos.

Citit 1963 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2011 18:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.