S-a electrocutat în timp ce încerca să fure un cablu

S-a electrocutat în timp ce încerca să fure un cablu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Galaţi a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, miercuri noaptea, după ce a suferit arsuri grave pe mâini şi pe piept. Bărbatul s-ar fi electrocutat în timp ce încerca să fure un cablu, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz. 

Printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, dat miercuri seara, s-a solicitat intervenţia unui echipaj al SMURD în cazul unui bărbat care suferise arsuri în urma unei electrocutări. Deplasat în locul indicat, zona fostei fabrici de pâine din Micro 18, echipajul SMURD nu a mai avut cui să-i acorde ajutor, deoarece, după spusele martorilor, bărbatul plecase. Câteva ore mai târziu un alt apel la 112, provenit de această dată chiar de la familia celui ars, a solicitat din nou ajutorul unui echipaj al SMURD.

De data aceasta personalul medical de pe echipajul mobil l-a găsit pe bărbat şi i-a acordat primele îngrijiri medicale, după care l-a transportat la Spitalul Clinic de Urgenţe din Galaţi, unde i-au fost dezinfectate rănile produse de arsuri. În momentul în care pacientul era transportat în clinica de Terapie Intensivă, pentru a fi ţinut sub supraveghere medicală, starea sa era destul de gravă şi începuseră deja să se facă simţite complicaţiile unei arsuri netratate.

Joi la prânz bărbatul se afla internat în pavilionul de arşi al clinicii de Terapie intensivă, unde este ţinut sub supraveghere medicală atentă.

Un martor prezent la spital chiar în momentul în care a fost adus bărbatul ars a spus că o întreagă bucată de cartier a rămas fără lumină, în momentul în care gălăţeanul s-a electrocutat. Nu se cunosc încă circumstanţele exacte în care a avut loc incidentul, însă martorii spun că e posibil ca bărbatul să se fi aflat la furat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Cristina Tatulici a declarat că în această cauză s-a întocmit un dosar, bărbatul fiind cercetat  pentru tentativă de furt.

Citit 1924 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2012 14:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.