Marţi după-amiază: Apă cu presiune redusă în baruri şi fast-food-uri
Foto: Foto: Gabriel Kolbay

Marţi după-amiază: Apă cu presiune redusă în baruri şi fast-food-uri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am încercat, marţi, să vedem dacă hotelurile şi barurile din zonele Micro 21, Micro 20 şi Ţiglina sunt alimentate cu apă rece, furnizarea făcându-se, în zonă, cu presiune redusă. Recepţionera hotelului Magnus ne-a declarat că alimentarea cu apă nu este o problemă, situaţia în zonă remediindu-se luni după-amiază. Şi barul Rustic era alimentat cu apă, marţi după-amiază, ne-a informat barmaniţa de serviciu. Am primit totuşi sesizări de la gălăţenii din zonă că furnizarea cu apă nu s-ar fi reluat. Ce-i drept, oamenii locuiau la etaje superioare ale blocurilor.

În zona Ţiglina, angajatele pizzeriei La Tavola şi Golden Chicken ne-au spus că au alimentare cu apă rece, dar presiunea este redusă.

Detalii despre situaţia de faţă ne-a oferit şi directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP) Galaţi, dr. Valentin Boldea.

„De regulă, barurile, restaurantele şi fast-food-urile sunt situate la parter, astfel că şansele ca alimentarea cu apă să fie complet sistată pentru mai mult de câteva ore sunt destul de mici. E drept că apa poate curge la robinet cu presiune scăzută, dar totuşi există alimentare. Cum s-a anunţat că situaţia se va remedia în maxim 24 de ore, nu am făcut încă nici un control de acest fel. Am luat măsuri în ceea ce priveşte şcolile, unde am considerat că riscurile sunt mai mari. În cazul în care situaţia o impune, vom face şi controale în baruri şi restaurante”, a precizat dr. Boldea. 

Citit 1536 ori Ultima modificare Marți, 31 Ianuarie 2012 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.