Fotbaliştii Oţelului din trenul înzăpezit au ajuns la spital
Foto: Foto: Adriana Ciobanu

Fotbaliştii Oţelului din trenul înzăpezit au ajuns la spital
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Conform unei declaraţii la Gsp Tv a lui Marius Stan,  directorul general al FC Oţelul, se încearcă trimiterea unui elicopter privat care să-i ia pe jucători din Făurei.

Coşmarul gălăţenilor care au plecat luni dimineaţă spre Bucureşti cu trenul, alături de cei care au pornit luni seară pe aceeaşi rută, este departe de a se sfârşi. Întors la Făurei marţi în jurul orei 17.00, trenul a pornit pentru a reveni la Galaţi, dar nu a putut merge decât doi kilometri.

Cei nouă fotbalişti de la Oţelul, alături de doi maseuri, medicul şi magazionerul echipei, au coborât din tren şi au reuşit să se refugieze în spitalul din Făurei, în jur de miezul nopţii. Fotbaliştii speră ca după zecile de ore petrecute în tren, să plece către Bucureşti cu maşinile, atunci când drumurile vor fi practicabile.

Cei 13 membri ai clubului Oţelul au pecat luni seară din Galaţi, sperând să ajungă marţi dimineaţă la aeroportul Băneasa, de unde trebuiau să plece într-un cantonament în Spania. Restul delegaţiei clubului gălăţean a ajuns cu bine la Valencia, după un zbor în timpul căruia a trecut prin mari emoţii.


 

CITIŢI AICI multe alte amănunte despre drumul de coşmar al celor aproape 400 de gălăţeni aflaţi în trenul ce ar fi trebuit să-i ducă la Bucureşti

CITIŢI ŞI: „Oţelarii” parcã sunt blestemaţi - Peripeţii pe axa Băneasa-Valencia!


 

Citit 3901 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Februarie 2012 10:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.