"Bunăvoinţa" CFR atinge paroxismul
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

"Bunăvoinţa" CFR atinge paroxismul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, după ce sute de călătorii aşteptaseră 60 de ore în frig într-un tren care a rămas blocat la Făurei, unul dintre şefii de la Căile Ferate a produs o declaraţie dezarmantă pentru bunul simţ. "Călătorii au beneficiat de transport până la destinaţia finală. Nu vor fi percepute şi nu sunt percepute în nici un caz tarife suplimentare de transport, în ciuda faptului că nu se circulă pe ruta directă, ci pe ruta ocolită prin zonele în care se poate circula...!", a spus pentru PRO TV Adrian Vlaicu, directorul de marketing la CFR Călători.

Declaraţia înregistrată a acestuia poate fi urmărită aici!

Spusele acestuia ilustrează cumva felul în care CFR a abordat criza trenurilor blocate în nămeţi în urmă cu câteva zile. Este adevărat, garniturile de tren înfipte în sulurile de zăpadă de pe câmpurile din Bărăgan s-au întors la Galaţi şi apoi au plecat spre Bucureşti pe o altă rută, atingând destinaţia finală. Asta s-a întâmplat însă abia după ce 700 de oameni au stat blocaţi în tren aproape 60 de ore. Din cei 700, doar 20 au ales să îşi continue călătoria, folosind soluţiile salvatoare ale celor de la CFR, şi asta pentru că, probabil, nu au avut de ales.

Pentru ceilalţi, o singură propoziţie ascunsă într-o informare de presă apărută pe ieri, după prânz, pe site-ul CFR Călători: "Cerem scuze pasagerilor afectaţi de perturbările survenite în circulatia trenurilor". Doar atât!?


CITEŞTE ŞI:

Calvarul hibernal, la final! Oamenii din trenul înzăpezit s-au întors acasă după 59 de ore de coşmar

Traseul pe care l-a urmat trenul groazei

Trenurile erau blocate, iar CFR lansa un comunicat despre o infrastructură de vis

Miercuri seară încă nu se ştia graficul trenurilor de joi

Util pentru călătorii din trenul groazei: cum să obţii despăgubiri de la CFR


 

Citit 2206 ori Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2012 10:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.