UPDATE - Un tren pleacă la 15.35 la Făurei şi altul pleacă la 15.40 la Bucureşti
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

UPDATE - Un tren pleacă la 15.35 la Făurei şi altul pleacă la 15.40 la Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Update 14:30 - La ora 15:35 va pleca din Gara Galaţi un tren Regio către Făurei, iar la ora 15:40 va pleca un tren InterRegio către Bucureşti, prin Tecuci, relevă cele mai noi informaţii oferite de către reprezentanţii CFR. Potrivit aceloraşi date, din staţia Galaţi au mai plecat joi trei trenuri: două către Făurei, la orele 4:55 şi 10:10, şi unul către Tecuci, la ora 7:32. Oficialii din sistemul feroviar spun că graficul de transport nu poate fi cunoscut de la primele ore ale zilei, deoarece el este întocmit în funcţie de starea infrastructurii feroviare. "Trenurile se introduc în grafic pe măsură ce liniile devin operabile", declară sursele citate.

Din Gara Galaţi au mai plecat trenurile operatorului privat Transferoviar Călători, către Bârlad.

Amintim că, în prima parte a zilei, vânzătorii de bilete ai CFR Călători din Gara Galaţi spuneau că niciun tren nu părăseşte staţia, cu excepţia unui tren de Bucureşti, care ar putea pleca în cursul după-amiezii.


Trenul InterRegio care a plecat din Galaţi miercuri seară, în jurul orei 17.30, în direcţia Bucureşti, prin Tecuci - Mărăşeşti - Buzău - Ploieşti, a ajuns în Capitală după mai bine de şase ore, aproape de miezul nopţii. Garnitura avea la bord circa 20 dintre cele câteva sute de călători ai trenului groazei, care a plecat din Galaţi luni şi, fără a ajunge la destinaţie, s-a întors acasă miercuri seară, în jurul orei 17.00, după aproape 60 de ore petrecute în nămeţii din judeţele Brăila şi Buzău.

După miezul nopţii a ajuns înapoi la Constanţa şi trenul cu sinistraţii care plecaseră de la malul mării luni, la ora 16.30, cu o garnitură de Bucureşti şi care au rămas înzăpeziţi tot în zona Brăila-Buzău.

Citit 2077 ori Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2012 14:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.