Două ambulanţe au rămas blocate din cauza zăpezii

Două ambulanţe au rămas blocate din cauza zăpezii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din cauza ninsorilor abundente şi a trecerii de la o atenţionare de vreme rea la alta, bolnavii cronici aflaţi în localităţile mai îndepărtate de oraşele din judeţ au încă probleme cu asigurarea medicamentelor şi a asistenţei medicale de specialitate.

Din datele pe care le avem de la directorul executiv al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi, dr. Valentin Boldea, ambulanţa destinată victimelor multiple, sosită de la Iaşi, a rămas blocată în Bucureşti de luni seara, atunci când a transportat patru bolnavi la un spital din capitală.

O altă ambulanţă a rămas blocată marţi dimineaţa în comuna Gohor, acolo unde se dusese să preia două gravide la termen şi o pacientă cardiacă. În cursul zilei, datorită intervenţiei unui echipaj de deszăpezire, ambulanţa a reuşit să ajungă la Tecuci

În satul Măcişeni, aparţinând de comuna gălăţeană Corni, un copil de patru ani, care avea o bronşită astmatiformă, nu putea fi transportat la spital din cauza drumurilor înzăpezite. Marţi după-amiază un tractor din localitate a preluat copilul şi a reuşit să ajungă până în localitatea Valea Mărului, acolo unde pacientul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Tecuci. Câteva ore mai târziu, acesta a fost transportat la Galaţi.

Citit 1140 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2012 00:13

1 comentariu

 • postat de Doca Virgil
  Miercuri, 15 Februarie 2012 07:33
  De la Valea Marului ieri 14 februarie a fost preluat copilul de la Maciseni dar si alti bolnavi : un batrin de la Cudalbi , o batrina din satul Mindresti paralizata si tinarul Lungu Neculai cazut de pe acoperisul casei avind citeva coaste fracturate !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.