Află unde vor fi amplasate aparatele radar în acest sfârşit de săptămână

Află unde vor fi amplasate aparatele radar în acest sfârşit de săptămână
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conform purtătorului de cuvânt de la Poliţia Rutieră, subinspectorul Aurelian Ropotan, sâmbătă vor fi amplasate radare pe strada Domnească, Traian Vuia şi Movilei.

„Vor fi echipaje şi pe DN 25 pe raza comunelor Vameş şi Lieşti, pe DN 26 la Tătarca şi Slobozia oancea, pe DE 581 la Berheci şi pe DJ 251 la Costache Negri şi Cudalbi. De asemenea, pot fi întâlnite radare şi în Tecuci, Bereşti şi Târgu Bujor”, ne-a explicat Aurelian Ropotan.

Nici duminică şoferii nu vor putea călca prea tare pedala, deoarece radarele vor fi în funcţiune şi în această zi pe străzile Nicolae Bălcescu, 1 Decembrie 1918 şi Brăilei. În judeţ, echipajele Poliţiei Rutiere pot fi întâlnite pe DN 25 la Tudor Vladimirescu şi Umbrăreşti, pe DN 26 la Vânători şi Folteşti, pe DE 581 la Cosmeşti şi pe DJ 151 la Smârdan şi Pechea.

Poliţiştii de la Rutieră le recomandă participanţilor la trafic să circule cu atenţie sporită şi să adapteze viteza la carosabilul umed sau acoperit cu polei. „Îi sfătuim pe toţi conducătorii auto să adapteze viteza la condiţiile meteo nefavorabile pentru a evita situaţiile neplăcute. De asemenea, le reamintim şoferilor că trebuie să îşi echipeze maşinile de iarnă şi să păstreze o distanţă mai mare între autovehicule”, a adăugat Aurelian Ropotan.

Citit 1393 ori Ultima modificare Vineri, 02 Martie 2012 20:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.