Incendiu într-un apartament din Tecuci

Incendiu într-un apartament din Tecuci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un incendiu a avut loc sâmbătă dimineaţă într-un apartament de la ultimul etaj al unui bloc din municipiul Tecuci, cauzele probabile fiind producerea unui scurt circuit electric sau o ţigară uitată aprinsă. Din fericire, incidentul nu a provocat victime umane, ci doar pagube materiale.

La faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD, dar nu a fost necesară intervenţia sa, întrucât nu au fost victime. În continuare se cercetează cauzele care au condus la producerea incendiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, căpitan Eugen Chiriţă.

În acţiunea de stingere a incendiului, pompierii au spart geamurile apartamentului. Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, locotenent Costin Barbu, 10 jandarmi ai echipelor de intervenţie care erau de serviciu au înconjurat blocul, astfel încât să se permită acţiunea pompierilor, dar şi să se restricţioneze accesul curioşilor la imobil. Acţiunea jandarmilor a fost întreprinsă pentru a se evita situaţii similare cu cea de la Sighetu Marmaţiei, unde lipsa procedurii în caz de exploziei a provocat o a doua serie de victime.   

Potrivit primarului municipiului Tecuci, Eduard Finkelstain, incendiul a afectat doar o cameră a apartamentului şi mobila din ea, proprietarul având în continuare camere în care să poată locui.

Maria Măndiţă

Citit 2265 ori Ultima modificare Duminică, 11 Martie 2012 14:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.